Wij zijn De Mul Binnenafbouw

Totaaloplossing voor alle

afbouwprojecten

De Mul Binnenafbouw heeft jarenlange ervaring op het gebied van metalstud- en systeemwanden en -plafonds. Ook aanverwante werkzaamheden zoals betimmeringen worden door ons uitgevoerd.

Wij selecteren voor elk project de juiste specialisten op basis van ervaring en kennis. Op deze wijze kunnen wij een complete oplossing bieden voor de binnenafbouw.

Ieder bedrijf heeft

met regelmaat behoefte

aan vakmanschap

Specialistische kennis en vakmanschap komen niet altijd uit onze eigen onderneming. Waar nodig worden specialisten ingehuurd die alle werkzaamheden voor uw binnenafbouw onder regie van De Mul Binnenafbouw uitvoeren.

Het bundelen van krachten is meer dan een goede formule.

Zakelijke afspraken

Betrouwbaarheid en goede afspraken zijn noodzakelijk voor een prettige samenwerking. Bij goed gemaakte afspraken zijn de uit te voeren werkzaamheden bij iedereen bekend.

Vakmanschap

Goede vaklieden vormen de basis van elk bedrijf. Zo ook bij De Mul Binnenafbouw. Toekomstige vaklieden krijgen hun opleiding binnen ons bedrijf. Dit wordt ondersteund door het opleidingsinstituut Savantis, zodat u ook in de toekomst op vakmanschap kunt rekenen.

Informatie

Informatie uitdragen naar de medewerkers op de bedrijfsvloer is van het allergrootste belang. Informatie uitdragen naar de opdrachtgever is eveneens van groot belang. Een opdrachtgever moet weten wat zich afspeelt en waarom. Wij dragen daar zorg voor.

Samenwerking

Het is niet nieuw dat bedrijven hun krachten en kennis bundelen om te komen tot een beter en groter marktaandeel. De Mul Binnenafbouw is uw ideale partner voor de droge afbouw.

Marktvraag

Voor een opdrachtgever is het prettig om met vaste bouwpartners de binnenafbouw te verwezenlijken. Alleen op deze manier beperkt u de eigen algemene kosten en voorkomt u faalkosten. Een goede samenwerking komt de kwaliteit ten goede en zorgt ervoor dat ook úw opdrachtgevers hun doelstelling kunnen verwezenlijken.