Specialist in binnenafbouw

De Mul Binnenafbouw specialiseert zich vooral in het plaatsen en monteren van, metalstudwanden, metalstudplafonds, systeemwanden, systeemplafonds en betimmeringen.

Metalstudwanden

Een metalstudwand is een flexibel wandsysteem, bestaande uit metalen frames en gipsplaten, waarmee ruimtes op een snelle en relatief goedkope manier kunnen worden ingedeeld. Zowel rechte als gebogen wanden en togen kunnen gerealiseerd worden. Metalstudwanden zijn zowel geschikt voor utiliteitsbouw als woningbouw. Van operatiezalen met hun specifieke loodwanden tot kantoren en van seriebouw tot de grootste villa’s. Ook in de renovatie- en restauratiebouw is het ontbreken van metalstud ondenkbaar geworden.

De wanden worden afgewerkt door onze spachtelaars in alle denkbare afwerkingsklassen. Dat wil zeggen dat de afwerking kan bestaan uit alleen het dichtzetten van naden en schroefgaten tot het wegwerken van alle oneffenheden en krassen.

Metalstudplafonds

Een metalstudplafond is net als een flexibel wandsysteem een breed toepasbaar plafondsysteem. Het kan worden uitgevoerd als geluidswerend plafond of als geluidsabsorberend perforatieplafond. Metalstudplafonds zijn geschikt voor alle soorten bouwprojecten.

De plafonds worden afgewerkt door onze spachtelaars in alle denkbare klassen, van spuitwerk tot sauswerk.

Systeemwanden

Een systeemwand is een demontabele wand, bestaande uit glaswanden en/of behangklare panelen, die niet afgewerkt hoeven te worden. Het voordeel van een systeemwand is dat deze in de laatste fase van het bouwproces kan worden toegevoegd. Een systeemwand kan eindeloos worden gecombineerd met diverse soorten glaselementen en deurelementen.

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een demontabel plafond dat niet afgewerkt hoeft te worden en geluidsdichte eigenschappen heeft. Systeemplafonds worden vooral ingezet in ruimtes waar akoestiek van belang is zoals in klaslokalen en bedrijfsruimtes.

[vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_